HAPPY DAYS ZOETERMEER

IEDERE DAG OP VAKANTIE

Wonen in 'Happy Days', dat is genieten van rust én gezelligheid. De woningen van Fase Bloemrijk zijn toegewezen, maar er komt meer aan! In de groene wijk in Zoetermeer voelt elke dag als vakantie. Helemaal niks aan je hoofd en zorgeloos opgaan in het buitenleven. 

Dé plek waar u zich gelukkig en vrij kunt voelen

Laat ons weten dat u interesse heeft, dan sturen wij een bericht wanneer de verkoop van fase 2 start!

 

IK HEB INTERESSE


BEN JE AL GOED VOORBEREID?

VRAAG NU HET HYPOTHEEK CERTIFICAAT AAN

Bereid je nu alvast voor door een Hypotheek Certificaat aan te vragen. Deze heb je nodig wanneer je een huis toegewezen krijgt.

HOE WERKT DIT?
Vul de Quickscan in en wij nodigen je uit voor een (vrijblijvend) persoonlijk en onafhankelijk adviesgesprek en helpen je de beste keuze te maken. En het mooie is, dat mag ook 's avonds of in het weekend. Bij ons op kantoor, bij jouw thuis of online! Als alle seinen op groen staan, ontvang je een Hypotheek Certificaat waarmee je de voorzet kunt inkoppen.

HEB JE EEN KOOPHUIS?

VRAAG ALVAST EEN GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Voor het beste (financieel) advies telt de waarde van jouw huis ook mee. Het is dan ook verstandig om alvast een afspraak te maken voor een vrijblijvende waardebepaling en desgewenst een vrijblijvend verkoopadvies. Met de actuele marktwaarde van jouw huis weet je namelijk precies waar je staat.

Happy Days is een ontwikkeling van ERA Contour en Synchroon.